Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Artikler

Spa & Velvære

Essenza Spa & Velvære

Huden er kroppens største organ som det gjelder å ta godt vare på - hver dag! 100% økologisk Aloe Vera + Hudoljer + Vitaminer gir svar på hvorfor Essenza naturprodukter er bedre for huden din!

 

Moderne kroppspleie tar vare på huden din

Naturprodukter som Essenza, økologiske kroppspleieprodukter eller hva du vil kalle det, er i motsetning til 99% av alt du kjøper på parfymerier, supermarkeder og lignende utvalg, naturprodukter som er basert på naturlige råstoffer, i første rekke økologisk Aloe Vera, som vi kaller Essenza Aloe Vera, for den er Premium Quality!  

Det beste du kan si om "vanlige" såper, lotioner og sminke er at de ikke gjør noen skade på huden hvis de blir brukt regelmessig. De inneholder nemlig ofte parafiner & andre mineraloljer, diethanolaminer (DEA), PEG (polyetylenglykoler), natriumsulfater, dyrefett/talg, phthalater, formaldehyd eller halogenorganiske forbindelser (eks. chlor eller brom) og som huden din sikkert ikke har bruk for! Slike stoffer trigger for eksempel ofte kontakt- og andre hudallergier.

Våre Essenza naturprodukter er derimot svært næringsrike, fuktgivende, hudvennlige og gir deg en deilig kroppsfølelse - Spa & Velvære hver dag med andre ord! Se denne linken for Spa & Velvære til ansiktshuden (Han & Henne!).

spa1


1. Ren hud + naturlig hudpleie = sunn hud

Til daglig dusj/bad og rengjøring av huden bruker du Essenza Dusj- og Badeshampo og Essenza Hårshampo. Til rens av ansiktshud og anti-aging, har Essenza spesialprodukter av høy kvalitet!

Med slike Essenza naturprodukter blir ikke bare huden mykere, glattere og penere, men hjelper hudcellene til å fornye seg raskere og bedre!

I tillegg til å beskytte huden din mot bakterier (antiseptisk virkning), støv & smuss,  tilfører Essenza kroppspleieprodukter huden din med svært mye næring, som alle vitaminene A, B1-12, C & E; mineraler og sporelementer, karbohydrater, ensymer, proteiner og sekundære plantestoffer.

2. Spa & Velvære = føl deg vel

Poenget med naturlig hudpleie som Essenza er å ta vare på sunnheten til huden som er din kropps største organ!

Som andre kroppsorganer trenger huden din god næring og godt stell = fornuftig hudpleie.

Det er ikke hyppigheten eller mengden av en gitt krem det kommer an på, men tilførsel av riktig mengde av riktig hudkrem til riktig tid!

Syk hud trenger naturligvis mer pleie og ofte et spesialprodukt som f.eks. Essenza Aloe Vera Unik Gelé/Unik Spray eller Essenza Zinksalve på syk, skadet eller sår hud.

Mens du på normal og normal tørr hud til daglig kan velge mellom diverse hudkremer som Essenza Bodylotion, Body- og Massasjelotion, vår besteselger Håndkrem (100ml/500 ml med og uten duft!) eller Essenza Fotkrem.

Disse kremene tilfører huden din mye næring og fuktighet, gjør huden myk & glatt, smidig & pen! Forskjellen på Bodylotion og Body- og Massasjelotion er for det første litt større andel av Essenza Aloe Vera i sistnevnte, en heller nøytral duft og mindre andeler hudoljer. Denne blir oftere brukt på barnehud, på institusjoner, fellesbad og for eksempel kontorer med mange ansatte (den kommer med en praktisk og hygienisk pumpe). Men begge er svært fuktgivende og inneholder blant annet mandelolje og saflorolje.

Dette er typiske Essenza Spa & Velvære produkter som gir deg en herlig kroppsfølelse hver gang!

Og det gjelder uttrykkelig også menn og deres hud!

spa2

 

3. Profesjonell hudpleie

Våre Essenza naturprodukter for ansikt & kropp blir daglig brukt av en rekke profesjonelle hudpleiesalonger, hudleger, spaavdelinger og kosmetikere over hele landet. 

Essenza Massasjeolje er for eksempel en usedvanlig nydelig og høyt elsket hudolje til massasjer og spabehandlinger. Den brukes til å myke opp tørr hud, pleie dårlig & syk hud med ny og mye næring. Ikke minst som babyolje i badevannet til barn er den ofte brukt.

Geheimtip: mange bruker Body- og Massasjelotion sammen med Essenza Massasjeolje - prøv den herlige kombinasjonen du også!

4. Svette og dårlig kroppslukt kan komme fra bakterier

Dårlig kroppshygiene eller kroppslukt som svette kommer ofte av bakteriekolonier som bebor huden din og som der finner perfekte forhold til å formere seg. Hudbakterier er naturlig og dessuten svært viktig for en sunn, frisk hud. Men dårlig hygiene, svekket immunforsvar, sykdom eller feil ernæring (mye søtt, gjærbakst, mye kaffe og lignende) kan føre til for god grobunn for bakterier. Disse skiller ofte ut en ille lukt.  

I tillegg til regelmessig kroppshygiene, kan du bidra til en sunnere hudflora idet du bruker både Essenza Aloe Vera Unik Gelé/Unik Spray og/eller en Essenza hudkrem (se lenger opp).  

Dessuten kan vi sterkt anbefale Essenza Deodorant til alle som plages av sterk svettelukt, mye svetting og/eller kontaktallergier (evt. andre hudallergier). Denne får du selvfølgelig uten parfyme og dessuten uten alkohol og aluminium, som ellers er svært vanlig i deodoranter og som gjerne er med på å trigge alle former for hudallergier og det som værre er.

Svette og illeluktende føtter er ikke bare vanlig, men helt i orden. Og faktisk er føtter kanskje det vi pleier aller minst. Slik bør det selvsagt ikke være. Daglig vask med mild såpe er et must. Deretter kan du gjerne myke opp huden, minske fotsvette og motvirke fotsopp hvis du kremer inn føttene med Essenza Fotkrem før du legger deg eller når du har dusjet/badet.

 

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)