Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Artikler

Essenza er perfekt til Babyhud

Essenza er perfekt til babyhud

Skånsom rengjøring av barns hud, pleiende Aloe Vera, milde hudkremer og ingen irritasjon. Det er hva du kan forvente av Essenza naturprodukter. Barns hud er mer ømfintlig enn voksen hud. Derfor er Essenza Aloe Vera perfekt. 

 

1. Babyhud/barnehud er annerledes!

Babyhud må først bli voksen - som babyen også! Det vil si, huden har fortsatt svært lite fett og er derfor svært mye mer ømfintlig overfor temperatur, bakterier og ytre påvirkninger. 

Derfor skal du holde babyen god og varm, ikke bade barnet for ofte og for varmt og ellers se til at huden får "puste" - vi tar faktisk opp minst 5% av vårt behov for oksygen direkte gjennom huden!

Essenza Aloe Vera til Babyhud


2. Babyhud trenger hudpleie - men ikke overdriv!

En baby og barn uten synlige hudproblemer, skal stelles normalt. Og du skal hverken overdrive bading av barnet eller kreme det inn med alt mulig, selv om det står "baby" aldri så mye på oljen eller lotionen. 

Babyhuden skal få puste og faktisk har selv "babyprodukter" (med mye olje) en tendens til å "klistre" til huden, så den ikke får puste.

Til daglig greier det seg med varm vask av babyen, bruk en klut med passe lunkent vann og gjerne noen dråper babyshampo, vi anbefaler vår milde bestselger Essenza Dusj- og Badeshampo med 56% Essenza Aloe Vera (Premium Quality).

Noen dråper av denne Dusj- og Badeshampo i badevannet gjør likeså underverker! Den holder babyhuden ren, glatt og smidig. Den beskytter dessuten mot smuss og støv å trenge inn i huden så lett.

Til badevannet har vi dessuten et vidundermiddel - og ikke bare i babybad, men i alle bad: Massasjeolje med 85% Essenza Aloe Vera! Helt fantastisk. Enda bedre på tørr og sår hud!

3. Rengjør huden skånsomt

I tillegg til vår Dusj- og Badeshampo og Massasjeolje, kan du gjerne bruke vår Dyprens med 90% Essenza Aloe Vera, den er fantastisk mild og fin på ømfintlig barnehud! "Dyprens" betyr i dette tilfellet at kremen tilfører barnets hudceller styrkende næringsstoffer som vitaminer (A, B1-B12, C, E & M), mineraler, ensymer, essentielle aminosyrer, kullhydrater & sekundære plantestoffer - alt for å beskytte hudcellene og gi barnet en så sunn, fin og myk hud som mulig. "Dypt" går den bare hvis du (som ellers i ansiktet) masserer den godt inn, det trengs ikke på sart barnehud (men gjør selvfølgelig ingenting på normal barnehud).  

Den "smører" samtidig huden inn med deilig mye Essenza Aloe Vera + nydelige hudoljer som dufter herlig, men først og fremst beskytter huden mot uttørring, vær & vind!

Til barnets hår, særlig hvis det flasser eller har hodebunnsproblemer, benytter du gjerne vår milde Hårshampo med 65% Essenza Aloe Vera. (For tiden ikke tilgjengelig, bruk likegodt vår Dusj- og Badeshampo). 

4. Beskytt, bevar og gjør syk hud frisk

Alle kjenner til Zinksalve som et typisk produkt du bruker på røde, såre barnerumper. Men kjenner du til formelen Zink + Aloe Vera = SANT?

Det er i allefall en gammel Essenza sannhet! Bruk den på alle typer sår hud, ikke bare hos babyer og barn, men f.eks. på utslett og særlig rundt skrubbsår og kuttsår/åpne sår, blemmer og når huden føles "fuktig".

Aloe Vera er kjent fra historien som "medisinplantenes dronning"! Essenza med sin Premium Quality er desto mer å anbefale i så henseende til babyhud!

Ta f.eks. Essenza Aloe Vera Unik Spray med 99% og Aloe Vera Unik Gele med 94% Essenza Aloe Vera av Premium Quality.

De brukes på solbrent hud, på utslett, insektstikk og alle typer sår hud. På atopisk eksem og psoriasis virker de av erfaring svært beroligende så huden klør mindre og ikke minst kan regenerere bedre og raskere! Vær oppmerksom på at alt som kaller seg "aloe vera gel" på butikken sjelden er laget av fersk, whole-leaf aloe vera concentrate som Essenza er! Klikk på linkgen "Premium Quality" så kan du lære mer om forskjellen!

Til atopisk eksem og lignende plager tilbyr Essenza sin Spesialsalve (76% Essenza Aloe Vera), utrykkelig anbefalt til sart barnehud av tidligere overlege i pediatri ved Gjøvik Sykehus, Knut Iversen.

 

Essenza Aloe Vera til Babyhud

5. Baby-Lotion, Solkrem/Værkrem med kvalitet fra Essenza

Essenza sine produkter er så rene og naturlige, at du trygt kan bruke alle "voksen"-produkter på barnehud. 

F.eks. den nydelige Body- og Massasjelotion med 81% Essenza Aloe Vera, vår Værkrem med solfaktor og 60% Essenza Aloe Vera som beskytter utsatte hudområder på baby/barn i all slags vær, også regn, snø og vind!

Alle beskytter de babyhuden og sart barnehud helt fantastisk! Holder dem myke og smidige og forhindrer uttørring av huden gjennom hele dagen.

 

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)