Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Medisinplanten Aloe

Aloe Vera har mennesker brukt i minst 5.000 år som en medisinsk plante.

Aloe Vera er også kjent som et skjønnhetsmiddel. Arabiske kjøpmenn var de første til å handle med alloeh som betyr "det bitre og lysende stoffet". 

Siden har alloeh og Aloe Vera spredt seg over hele verden. I Nord- Europa regner man at Aloe Vera kom etter renessansen på 1600-tallet.

Aloe Vera gjenoppdages

Gjennom mange år var de medisinske egenskapene til Aloe Vera glemt, men gjenoppdages etter 1930. Siden har Aloe Vera vært gjenstand for vitenskapelig forskning blant annet for sin allsidighet i bruk til hudpleie & velvære og for sine flere hundre virkestoffer som vitaminene A, B1-12, C, & E; (essentielle) aminosyrer, ensymer, mineraler (f.eks. kalsium, kalium, magnesium), sporelementer (zink, chrom, jern) og mange flere.

Aloe Vera - en medisinsk plante

Aloe Vera er en plante som består av ca. 300 arter og hvor 150 av dem tilhører liljefamilien pga. sine blomsters utseende. Samtidig er Aloe Veraen en kaktuslignende plante som både er en sukkulent og urt. 

Aloe Vera vokser i varme strøk som Sør- og Mellom Amerika, Australia og Asia. Essenza Aloe Vera vokser i Dream Valley, Oklahoma, USA og anbefales til brk på normal frisk hud såvel som på diverse hudproblemer

Lilje-familien av Aloe Vera omfatter nytteplanter som hvitløk og løk. Av estetiske planter finner vi skjønnheter som tulipaner, liljer og hyasinter ved siden av Aloe Vera. Det er Aloe Vera tilhørende liljefamilien hvor vi finner 15 varianter beskrevet som medisinsk interessante. Blandt Aloe Vera som har medisinske kvaliteter finner man ( Linné) - "ørkenens lilje" - også kalt Aloe Barbadensis Miller som også er den mest brukte.

Sukkulent er en plante som holder på sin egen fuktighet.

Urt er en plante verdsatt for sine medisinske og aromatiske kvaliteter. Den opptar råstoff fra jord, sol, luft og vann som omdannes til viktige næringsstoffer i planten.

Les mer om Aloe Vera på Helsekostopplysningen.no.

Essenza Aloe Vera spesialprodukter til sår hud og problemhud

 

Essenza er ØKOLOGISK dyrket Aloe Vera

Essenza er basert på økologisk dyrket Aloe Vera Barbadensis Miller i åpne veksthus. Dyrkning i veksthus er viktig for å kunne gi planten en kontrollert næringstilførsel, særlig vann. 

Kontrollert næringstilførsel til en Aloe Vera plante er av vesentlig betydning for plantens kvalitet. Under dyrkingen klippes knoppene av planten før den begynner å blomstre, fordi blomstringen tar mye av plantens energi. Denne metoden øker kvaliteten betydelig på produktet.

"Aloe Vera" er sjelden som Essenza Aloe Vera

Følgende bør du se etter når kjøper et Aloe Vera produkt:

  • Sjekk at produktet er merket med andelen kaldpresset Aloe Vera, angitt i prosent (%) - som ESSENZA Aloe Vera artikler!
  • Sjekk innholdsfortegnelsen (INCI) på produktet. Det produktet inneholder mest av, står først på fortegnelsen. Essenza inneholder alltid mest konsentrert Aloe Vera. Konsentrert betyr høyere kvalitet for huden!
  • Er Aloe Vera produktet virkelig grønt? Er det rekonstituert eller tilsatt fargestoffer? Essenza Aloe Vera er økologisk dyrket og laget av fersk Aloe Vera concentrate (ikke rekonstituert pulver eller lignende!)
  • Aloe Vera produktet skal være merket med importørens navn. Det er importøren som er ansvarlig for at produktet er registrert og godkjent.
  • Etter norsk kjøpslov skal produktets etikett være skrevet på norsk eller et annet skandinavisk språk. Engelske etiketter er egentlig ikke tillatte!
  • Ikke la deg lure av tilsynelatende "kvalitetsstempel" og " meningsløse" industristandarder.
  • Et eksempel; IASC (som er et "stempel" med en grønn Aloe Vera plante i midten). Dette stempelet er ikke godkjent av Food and Drug Administration FDA i USA som et kvalitetsstempel.
  • Og prøv å finn ut hva det egentlig innebærer - og sammenlign med garantien Essenza Premium Quality!
  • Essenza Premium Quality er vår kvalitetsgaranti til deg!
  • Gravide kvinner bør ikke drikke Aloe Vera Juice som inneholder ALOIN*. Essenza Aloe Vera Juice og alle andre Essenza-produkter er aloinfrie!

Essenza Aloe Vera spesialprodukter til sår hud og problemhud


* Aloin er et stoff som ligger i sevjen mellom barken og geléen i bladene på planten. Den kan dels være giftig og virke irriterende på huden, mage - og tarmsystemet, og kan i enkelte tilfelle frembringe brekninger.

Det er viktig at produktene av Aloe Vera med alle sine gode egenskaper er ALOINFRIE - som Essenza!Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)