Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Acemannan er kjernen til helse

Forskning viser hyppig til Acemannan som det unike polysakkaridet du nesten kun finner i Aloe Vera og dets betydning for sunn helse, sunn hud og til behandling av sykdom i kroppen. Les her om hvordan Essenza Aloe Vera har spesielt høye andeler Acemannan og hvorfor dette stoffet er svært gunstig for et langt og sunt liv.  

Essenza Aloe Vera er full av naturlige næringsstoffer, mange hundre faktisk. Vi er derfor overbevist om at det er den helhetlige virkningen av Premium Quality Aloe Vera som er kjerneverdien til våre produkter. Premium Quality betyr maksimalt innhold av verdifulle næringsstoffer takket være 100% økologisk dyrket Aloe Vera planter, bruken av hele Aloe-bladet og ikke minst fordi vi kun bruker høye andeler av denne Essenza Aloe Vera Concentrate i våre produkter.  

Vi hos Essenza er overbevist om at det er sammensetningen av næringsstoffene i våre Aloe Vera planter som er den naturlige essensen (bokstavelig talt) til helseverdien av å bruke våre produkter. 

Som når du spiser blåbær, grønne grønnsaker og annen råkost: det er summen av og den helhetlige sammensetningen av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som utgjør deres verdi for en sunn kropp.

Spinat er ikke bare sunn fordi den inneholder så store mengder vitamin A, men også store mengder vitamin K, B1-B9 vitaminer, vitamin E, mineraler med mer.

Ny forskning sier at vitamintabletter og denslags nesten ikke har noen positiv virking i kroppen. Trolig fordi det dreier seg om kunstige næringsstoffer fremstilt i laboratorier som kun i teorien er like de du finner i naturen, f.eks. i spinat og andre grønne grønnsaker. 

På samme måte tror vi helt og fast på at vår Essenza Aloe Vera er unik, fordi våre planter er dyrket økologisk, stressfri og selvfølgelig uten forandring eller tilsetninger av noen slag - altså 100% naturlig! Som spinat med ca. 30 vesentlige vitaminer og mineraler er det sammensetningen, miksen av 300-400 næringsstoffer i vår Essenza Aloe Vera som utgjør dens verdi!

Aceamman - Aloe Veras hemmelighet

Etter vår oppfatning er det derfor den naturlige plantesaften fra våre Aloe Vera planter som er kjernen til vår Aloe Vera Juice eller våre naturprodukter til huden. Våre kremer er altså ingen hokuspokus vi har forsket frem i all hemmelighet på våre laboratorier og mikset til en cocktail, men rett og slett naturens egne plantesafter i sine reneste former vi benytter som basis i alle våre produkter. Vi kaller derfor vår Essenza Aloe Vera, egentlig Essenza Whole Leaf Aloe Vera Concentrate, for Premium Quality. 

I en nylig studie fra USA, offentliggjort i Lancet Oncology, referer BBC News Health at "Health kick reverses cell ageing" - den som lever sunnere får også celler som lever bedre og lengre. Sikkert ingen stor overraskelse, men det kan kanskje bedre besvare hvorfor Aloe Vera gjennom alle tider har vært verdens mest brukte medisinplante - både mot skader og sykdom som hos Aleksander den Stores soldater, men også for Skjønn hud som hos Kleopatra.

Visste du at Nobelprisen i Medisin 2013 gikk til tre forskere som langt på vei har svart på hvordan cellene kommuniserer og organiserer transporten seg i mellom? Også det indikerer bare at jo sunnere celler er, desto positiver er både livssyklusen og kvaliteten på cellenes diverse funksjoner. 

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)