Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Aloe Vera Sunnhet

Visste du at Aloe Vera Juice er et av verdens mest vanlige og mest anerkjente kosttilskudd?

Essenza Aloe Vera Juice inneholder noe sånt som 400 næringsstoffer fra vitaminer, karbohydrater, mineraler og sporelementer til ensymer, essentielle aminosyrer og såkalte sekundære plantestoffer.


1. Svært mye helse i hver dråpe: Essenza Aloe Vera Juice 99,85%

Leger og hudleger over hele verden har i mange årtusener anbefalt ren Aloe Vera Juice for å styrke immunforsvaret, for å støtte kroppen når den skal lege sykdom og til å forebygge sykdommer. Aloe Vera Juice er kjent for å hjelpe kroppen når den hemmer og bekjemper en eller annen form for betennelse.

Kosttilskuddet Essenza Aloe Vera Juice er selvfølgelig som alle Essenza naturprodukter fremstilt av økologisk dyrket, fersk Aloe Vera konsentrat av ypperste kvalitet = Premium Quality.

Essenza Aloe Vera Juice inneholder nesten bare ren plantesaft, hele 99,85%. Konserveringsstoffer utgjør de restrerende 0,15%.

I tillegg til å styrke kroppen, hjelper et regelmessig inntak av Essenza Aloe Vera Juice kroppen å rense kroppen (mage/tarm) samt å skille ut avfallsstoffer. 30-90 ml juice per dag er nok som kosttilskudd!

En grunn til at mange føler seg friskere, mer opplagt og sunnere etter regelmessig inntak av Essenza Aloe Vera Juice er trolig fordi mye av maten i dag ikke inneholder den næringen de egentlig skulle. Det være seg på grunn av måten de blir dyrket på, for lange lagring, for mye kjøling og behandling for å gjøre de lengre holdbare eller fordi ferdigmate og maten vi i dag spiser ofte er tilberedt slik at næringstoffer går tapt.

aloesunnhet1

2. Sunne tenner er også sunn helse og sunn kropp

Tenner, tannhygiene og munnhygiene har like stor plass som sunnhetstema som huden utvendig har. Aloe Vera har i årtusener blitt brukt til å holde tenner rene og sunne. 

Essenza Tannpastagelé med Fluor er ofte og sterkt anbefalt av tannleger og leger, som ser at noen sliter med dårlig munnhygiene, betent tannkjøtt og sår i munnen (f.eks. after). Her utfolder Aloe Vera sine kunster som bekjemper av betennelser og ondartede bakterier.

Dessuten er Essenza Tannpastagelé med Fluor ikke tilsatt "skuremidler" som de aller flest tannkremer du får kjøpt på butikker og apotek i Norge, men inneholder silica, som polerer tennene skånsomt og effektivt.

aloeveratannkrem

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)