Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Brukerreferanser

Ren økologisk og Premium Quality

Gjennom 20 år har Essenza opparbeidet seg et svært godt rykte. Naturproduktene "anbefales på det mykeste" (Essenza referanse).

Les om noen erfaringer fra Essenza brukere som f.eks. Dag Erik Pedersen som du sikkert kjenner fra NRK Sporten. Eller barnelege Knut Iversen fra Gjøvik, som spesielt anbefaler Essenza Spesialsalve til atopisk eksem.

Røros Sykehus v/ Svein Erik Bromstad:

"Vi er meget godt fornøyd med Aloe Vera håndkrem fra Essenza. Anbefales på det mykeste."

Orkdal Sanitetsforenings Sykehus v/ Sverre Selvnes, innkjøpsleder:

"Ved noen av våre medisinske avdelinger har vi foretatt utprøving av Essenza Aloe Vera håndkrem.Tilbakemelding fra brukere har vært meget positiv. Kremen er meget drøy da små mengder benyttes. Den absorberes veldig godt og gir en fin myk beskyttelse. Anbefales mot ømtålig hud. Det er en glede for oss å kunne gi denne håndkremen vår beste anbefaling."

Dag Erik Pedersen/NRK sportsjournalist:

"Jeg har en sterk anbefaling å komme med til alle som verdsetter velvære og som setter krav til seg selv. For når det gjelder energi i kroppen; er det min overbevisning at Aloe Vera juice fra Essenza som jeg drikker hver dag er gull verdt. Den både renser kroppen, bringer den i balanse og den er også energi givende. Som gammel idrettsmann er jeg spesielt fornøyd med fot- kremen og med alle de utmerkede hudkremene". Jeg anbefaler alle som stiller krav til seg selv å unne seg produkter i fra Essenza AS.

Aloe Vera Essenza og Atopisk eksem (barneeksem) v/ Knut Iversen, overlege i pediatri ved Gjøvik Sykehus:

"Vi har nå i nesten 1 1/2 år behandlet barneeksempasienter med Aloe Vera Essenza produkter og erfaringene vi sitter igjen med er klart positive. Kan derfor trygt anbefale Aloe Vera fra GST som behandlingsalternativ (periodevis i kombinasjon med steroid krem) når det gjelder atopisk dermatitt.

Namdal Sykehus v/ avd.leder innkjøp/ sentrallager Vidar Bekkeli:

"Namdal sykehus har i en periode brukt Essenza håndkrem, og er meget godt fornøyd med kremens egenskaper. Det har faktisk blitt slik at brukerne til stadighet etterspør denne kremen, i stedet for å bruke den vi har i vårt dispensersystem."

Aust-Agder Sentralsykehus v/ innkjøpsleder Kåre Kristiansen:

"Etter å ha benyttet flere av Essenza Aloe Vera produkter ved vårt sykehus i mer enn ett år, er det en glede for oss å kunne gi vår beste anbefaling vedrørende:

  • Aloe Vera Håndkrem og
  • Aloe Vera Body Lotion (uparfymert)

Dette er produkter som vi benytter som et supplement til våre dispenseravhengige pleieprodukter. Aloe Vera produktene er meget drøye i bruk, gir varig beskyttelse og benyttes jevnlig av vårt personell som må vaske sine hender meget hyppig. De anbefales også av dem som har ømtålelig hud. Aloe Vera produktene benyttes også til hudpleie for våre pasienter. På grunn av at produktene er meget drøye i bruk, (det trengs kun små mengder ved påføring) er de også prisgunstige."

Frisør, hud- og fotpleier Liv Birgit Ile:

" Jeg er utdannet ved hudpleielinja på Bondelia, der jeg også underviser fra tid til annen. Til daglig jobber jeg som friserdame, fotpleier og hudpleier. Jeg bruker nå Aloe Vera fra Essenza AS i min pleie, og jeg er veldig fornøyd. Har også fått stor respons fra mine kunder.
Aloe Vera er som kjent like bra innvortes som utvortes, en kjennsgjerning at huden blir myk og smidig. Aloe Vera har vært brukt i mange hundre år, Cleopatra brukte det som skjønnhetsmiddel, Jesus som et helende middel.

Essenza sine produkter er konsentrat, et rent naturprodukt tilsatt oljer fra naturen, det er brukt Aloe Vera som base, og det er viktig at prosentinnholdet av Aloe Vera i produktet står på etiketten. Det må være over 60% Aloe Vera for at produktet skal virke helende.

Håper at så mange som mulig får lov til å bli kjent med Aloe Vera fra Essenza da dette er produkter jeg trygt kan anbefale videre."

Strandveien Auto v/ ettermarkedsjef Åsmund Kiseth:

"Vi gir herved våre sterkeste anbefalinger for Essenza Aloe Vera håndkrem til bruk for bilmekanikere og andre som er daglig utsatt for sterke vaskemidler og kjemikalier."

 

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)