Din handlekurv er tom. 
 

Bli Essenza Fan!

Trener du, trenger huden din Aloe Vera

Du blir ikke bare sliten og svett av trening, sport og turer ute i skog og mark. Også huden og kroppen din betaler en pris. Riktignok er det ingen tvil om verdien av moderat trening og aktivitet utendørs året rundt. Men undervurder ikke slitasje på muskler, ledd og huden. Hele kroppen trenger restitusjon, også huden. Den mest optimale regenerasjonen for huden får du gjennom utstrakt bruk av Essenza Aloe Vera naturprodukter. Vår Aloe Vera er ingen vidundermedisin eller "hemmelige formler" - det er rett og slett rene naturprodukter basert på 100% økologisk Aloe Vera. Kvaliteten er "hemmeligheten".

1. Aloe Vera optimal til Sport & Trening

Hele Norge synes å være bitt av treningsbasillen, særlig unge mennesker driver mye trening på treningssenter/studio og profesjonell idrett - ski/skiskyting, håndball, fotball etc. Mange går også på utstrakte fjellturer og om vinteren på ski.

Hvem tenker da på samtidig å trene kroppens største organ?? Nemlig huden! Den påvirkes sterkt og få tenker på at den i lengden er svært utsatt. Og faktisk er huden den viktigste barrieren kroppen har utad for å holde seg sunn & frisk: huden beskytter mot inntrengere (f.eks. støv, bakterier, virus, sopp) i kroppen, den puster faktisk direkte gjennom huden. Riktignok lite (ca. 1%) i forhold til hele opptaket av surstoff, men for det øverste hudlaget (epidermis), ca. 0,4 mm er direkte oksygentilførsel vesentlig.

Sport + Hud = Aloe Vera

Når du trener, svetter du kraftig, svetter kroppen din ut både mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer som ellers cellene og hudcellene spesielt ville ha beholdt. Derfor er det viktig å ernære seg riktig og godt når man driver med trening og sport, drikke mye (vann og enda bedre Aloe Vera Juice) og ikke minst tilføre hudcellene raskere og bedre næring før en ny treningsøkt igjen bryter ned cellene enda mer.

Ingen hudpleieprodukter kan i så måte måle seg med Aloe Vera og da spesielt Essenza Aloe Vera, som er av Premium Quality: aloe vera er selvfølgelig ikke lik Essenza Aloe Vera, les her om hvorfor ikke!

Våre naturprodukter består av høye, optimale andeler Essenza Aloe Vera Concentrate (angitt i prosent), hudoljer/frøoljer, vitaminer (retinol, panthenol og tocopherol) og til dels allantoin og collagen (proteiner) o.l. De allerfleste kosmetikkprodukter du kjøper i Norge, på apotek som på parfymeri, er som regel laget på basis av minst 90% vann (INCI: "aqua"). Det sier seg selv at vann ikke har samme næringsinnhold som 100% økologisk dyrket Aloe Vera plantesaft.

Kort, Essenza Aloe Vera er spesielt bra for huden til den som jobber fysisk hardt, trener mye og driver aktivt sport på et visst nivå:

  • svært næringsrik, 100% økologisk Aloe Vera Concentrate (plantesaft)
  • med hundrevis av vitaminer, mineraler & sporelementer, ensymer, (essentielle) aminosyrer, sakkarider & sekundære plantestoffer
  • tilfører huden, dvs. hudcellene, viktige næringsstoffer, fuktighet og virkestoffer, f.eks. i form av hudoljer, bivoks, sorbitol og allantoin - alt etter formålet
  • holder huden frisk & sunn, myk & smidig, ung & pen!

Vi tar kredittkort

Bruk kredittkortet ditt,
f.eks. VISA til å betale!

(PS De følgende linkene tar deg
til Paypal.com!) 

Betalinger med PayPal

 

 

Bruk din Smartphone!

Nå kan du surfe og bestille Essenza
på din Smartphone - iPhone, iPad
og lignende!

Bruk en browser - du finner oss
under www.essenza.no!

Essenza Nettbutikk på Smartphones

Kontakt Essenza

Har du spørsmål vedr våre produkter?
Eller til en bestilling?
Ønsker du hjelp til nettbutikken?

Essenza AS
Flyplassvegen 15
2630 Ringebu

T 61 28 18 50 
post@essenza.no
SMS: 40 05 30 79
(du kan også sende oss din
bestilling på email/SMS!)