Aloe Vera hudpleie på høsten

Du merker høsten på tørrere ansiktshud, mer flass i hodebunn og på kroppshud, sprukne hender og verkende føtter.

Ved mye lavere temperaturer ute, sterk vind og peisvarme stuer innendørs må du omdisponere hudpleien, særlig hvis du har en viss alder, huden din er rynkete og tørr fra før og særlig hvis du har syk hud som psoriasis, eksem eller lignende.

Milde såper og mer fuktighetspleie

Det viktigste du gjør er å bytte bort (alkaiske) håndsåper til milde dusjgels, som Essenza Bade- og Dusjshampo (56%), bruke den både på hodebunn, til ansikt og til den daglige dusjen.

Bader du i badekar, dufter det fantastisk og føles såå bra på kroppen hvis du regelmessig tilsetter en kork med vår nydelige Essenza Massasjeolje (85%).

Til svært tørre hodebunner, flass og moden ansiktshud, anbefaler vi Essenza Aloe Vera Unik Gele (94%, 500ml/100ml) eller Aloe Vera Unik Spray (97%) som kur og daglig fuktighets-underlag.

Til ansiktet får du dessuten et spesielt næringsrik Ansiktsvann pH Balanser spray (65%).

Gi ansiktshuden en fuktighets-kur med Aloe Vera

I motsetning til 99 prosent av ansiktskremer, inneholder Essenza kun 100% økologisk dyrket og konsentrert Premium Quality, svært næringsrik Aloe Vera, egentlig er toppkvaliteten Organic Grown, Most Nourishing, Fresh Whole Leaf Aloe Vera Concentrate.

Med ren Aloe Vera plantesaft som basis, både beroligende og nærende hudoljer, «oljer» huden i beste forstand, all næring til hudcellene trekker med konsentrert Aloe Vera 4-5 ganger raskere og dypere ned i huden enn med vann (aqua).

Det er grunnen til at Essenza, 7x anti-aging Collagen Kurkrem (76%), Dagkrem de Lux (og nattkrem 45%) og Aloe Vera Unik Gelé (94%) er så mye mer verdifulle til ansiktshuden i det lange løp! Ikke la deg lure av velduftende og svært dyre kremer på både apotek og hudpleie-salonger: se på innholdet, om de ikke som regel inneholder 90-95% vann, deklarert først på listen som aqua, og kun noen få milliliter med oljer og fett.

Ung som eldre norsk hud som utsettes for mye vær & vind, varmt inneklima og en del forurensing, særlig i bystrøk som i Oslo-gryta, Drammens-gryta etc., kan vi svært gjerne anbefale en kur for å holde på den glatte og rynkefrie huden, særlig under øynene, i pannen og ikke glem hals og bryst!

Bruk en period over noen uker hver dag Aloe Vera Unik Gelé (94%) eller Unik Spray (97%) som underlag, før du bruker en Aloe Vera Kurkrem eller Dagkrem, og før du tar på sminke.

Bruker du sminke, er dette tingen å påføre huden etter du har avsminket deg og på kvelden, før du går til sengs!

Det bevirker under og virker underbart! Prøv!

Mange Essenza-kunder sverger dessuten til vår Solkrem (60%) som fantastisk Værkrem til hverdags og på lange turer i skog og mark, på fjellet og særlig med høy UV-stråling! Værkremen (60%) inneholder dessuten i en perfekt kombinsjon for ansiktshuden svært næringsrik mandelolje, safflorolje og castorolje!

All hud trenger nå mer Aloe-fuktighet!

Enten du er mann, hans hud trenger enda mer fuktighet, eller ung kvinne, du legger grunnlaget i unge år for huden din i voksen alder!

Kulde, vind og piskende snø er typiske ting som ansiktshuden overhodet ikke liker i det lange løp – den tørrer mye fortere ut, hudcellene må bokstavelig jobbe på spreng for å holde på varmen og sunn hud, husk cellene fornyer seg hver 27. til 28. dag!

Varme, tette plagg på overkroppen og bein bevirker det samme: tørr hud, noen ganger kløe og irritert hud.

I tillegg til å unngå vanlige (alkaiske) såper og svært parfymerte dusjgels, bruker du også her Aloe Vera Unik Gelé (94%) både forebyggende og daglig som underlag, før du evt. bruker Essenza Bodylotion (60%), og til sprukken og svært tørr hud anbefaler vi vår elskede Body- og Massasjelotion (81%) med masse nøttete kukui nøttolje fra Hawaii!

Sprukken hud, svært tørr hud på hender og føtter

De som plages fryktelig av svært irriterende, ru og sprukken hud på hendene vet å verdsette Essenza Spesialsalve (76%) eller vår bestselger Håndkrem (60%) hver dag – i 100 ml tube eller 500 ml, både med duft eller nøytral duft i en praktisk, hygienisk og gunstig flaske med pumpe – til kjøkkenet, badet og nattbordet!

Til føttene, over natten og for å motvirke fotsvette og ille fotlukt dagen over, tilbyr vi en supermyk Fotkrem (65%) med nydelig og kjølende mentol!

Bruk Fotkrem (65%) eller Eukalyptus Lotion (83%) likeledes i et varmt fotbad!

Til verkende ledd & muskler, kalde føtter og kropp

Med Aloe Vera trekker hudoljer og spesielt eukalyptus i vår Eukalyptus Lotion (83%), som sagt, 4 til 5 ganger raskere og dypere ned i huden, til verkende ledd og muskler! Prøv!

Til Sport & Trening kaller vi den også for den perfekte Sportslotion etter lange økter, særlig ute i kaldt vær! Den hjelper å regenere utsatt hud mye raskere!

Og det føles bare såå vidunderlig! Bruk den flittig som fotkrem hvis du jogger mye eller plages av for eksempel fotsopp.

Trener du mye, svømmer du regelmessig og bruker du sauna? Da bør du, særlig mann, tenke nøye over hvordan du stresser huden enormt og hvor viktig både nærings- og fuktighetspleie er:

 • rens huden grundig med Helhetspeeling (71%), også føttene (!), når du har svettet mye og for eksempel vært utendørs
 • eller tilfør ny Aloe-næring og fuktighet til hudcellene ved å massere inn Dyprens (90%) hver dag eller hver gang du trener!

2 thoughts on “Høst = tørrere, kaldere og huden plages

  1. Hei,
   etter vanlig ansiktsvask (med milde, ph-nøytrale såper/gel) er daglig hudrens med Dyprens (90% Aloe Vera) svært å anbefale!

   Som nærende og fuktgivende hudpleie anbefaler vi Unik Gelé eller Unik Spray som underlag, til ansiktet også Toner pH Balanser (ansiktsvann),
   som kur til tørr hud i t-sonen (panne, nese, rundt øynene) Collagen Kurkrem eller Dagkrem de Lux, mange benytter også vår Sol/Værkrem som aniktskrem, da den inneholder mer oljer og på moden/tørr hud i det lange løp gjør huden enda glattere, mykere og smidig.

   Bare ring 61 28 18 50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *