GARANTI Aloe Vera Premium Quality

5 Essenza garantier på kvaliteten

Essenza hudpleieprodukter, naturkosmetikk i ordets egentlige forstand,* er kun basert på ren, 100% økologisk dyrket Aloe Vera (Barbadensis Miller) plantesaft i den varme solen i Oklahoma/USA, ferskspresset og stabilisert for bevaring av flest mulige næringsstoffer.

Normalt er kosmetikk basert på 90-95% vann, noe du ser på innholdsfortegnelsen med vann/aqua som førstnevnt, altså hovedsaktlig innhold i kremen/lotionen. Dyrkjøpt vann med andre ord.

Essenza gir deg en helt annen garanti og derfor kaller vi våre kvaliteter Premium Quality:

1. Kvaliteten på Aloe Vera geléen vi bruker

På vår plantasje i Oklahoma har de dyrket Aloe Vera for helse og kosmetisk bruk i over 60 år. Til forskjell fra aloe-plantasjer i Mexico, India, Australia, Spania eller et annet varmt land, blir våre planter beskyttet på dager som har veldig sterk sol eller hvis været ellers er dårlig. Det gir en mye bedre kvalitet på sluttproduktet (geléen).

Økologisk dyrking betyr ingen vekstfremmende substanser, pestisider eller herbisider, kun vann og naturlige plantestoffer som næring. Derfor tar veksten sin tid, gjerne 4-5 år før plantene er modne for innhøsting. I andre land og hos andre produsenter blir plantene som regel drevet fram med mange triks, høstes allerede etter et eller to år.

Så ikke Essenza. Vi kan altså med rette si at vi ikke bare tilbyr Aloe Vera, men ekte økologisk dyrket, fersk, stabilisert Aloe Vera Concentrate fra hele bladet! Concentrate betyr å ta bort overskytende vann og plantedeler som ikke egner seg til foredling.

Essenza Aloe Vera er det derfor korrekt å bekrive som:
ORGANIC GROWN FRESH WHOLE LEAF ALOE VERA CONCENTRATE

2. Modne, hele planteblad gir optimal Aloe Vera Gelé

Whole Leaf betyr nettopp det: vi bruker hele bladet! Har du hørt at i poteten som i agurken sitter de fleste næringsstoffene i det ytre skallet? Sånn er det også med en Aloe Vera plante: 4-5 ganger mer næringsinnhold enn bare selve geléen.

Årsaken er at mellom laget av gelé og det ytre bladet sitter en sevje som kalles alloin og er grunnen til at aloe vera planten opprinnelig, for ca. 100 år siden på Aruba ble så populær i medisinen, den er nemlig en avførende virkning når du drikker aloe juice. En grunn til at gravide f.eks. helst ikke bør drikke slik juice. Essenza Aloe Vera Juice er selvfølgelig aloinfri – garantert!

Fordi prosessen med å fjerne alloin er dyr, ser så vidt oss bekjent alle produsenter bort fra å bruke hele bladet, de bruker kun den indre geléen.

Derfor er Essenza Aloe Vera spesielt næringsrik! Kanskje 4-5 ganger mer enn hva du ellers får kjøpt!

3. Høye andeler Premium Quality, nærende Aloe Vera

På alle våre produkter ser du angitt den prosentandelen som utgjør basisen ORGANIC GROWN FRESH WHOLE LEAF ALOE VERA CONCENTRATE. F.eks. på vår bestselger Aloe Vera Unik Gelè 94%. Med andre ord, ekte 94%, ikke utvannet, basert på billig aloe-pulver, sjokkfrosset aloe eller lignende!!

Vi kan med stolthet derfor skryte av næringsinnholdet og verdien av vår Essenza Aloe Vera:

  • Vitaminer – A, B1, B2, B3, B6 & B12, C og E
  • Karbohydrater, både mono- og polysakkarider. Acemannan er et slikt polysakkarid, som tilskrives en særlig viktig funksjon når det kommer til prosessen med hudfornyelse – gjelder også slimhinner
  • Mineraler og sporelementer som for eksempel jern (Fe), kalium (K), kalsium (Ca), kobber (Cu), magnesium (Mg), mangan (Mn), natrium (Na), fosfor (P), selen (Se) og zink (Zn)
  • Ensymer – virker positivt som katalysatorer, for eksempel på fordøyelsen
  • Aminosyrer – særlig essentielle, dvs. livsviktige aminosyrer, som kroppen selv ikke kan produsere
  • Sekundære plantestoffer som ligniner, calicylsyre (som i Aspirin), steroide (betennelseshemmende), prostagladiner (positivt for stoffvekselen), tanniner (hemmer betennelser og infeksjoner), anthraglykosider (bekjemper bakterier)

4. Høy kvalitet = drøye i bruk, lav pris

Mange av de mest kjente kosmetikk-merkene i verden og det meste av det du får kjøpt på norske apotek og helsekostbutikker er vannbaserte produkter (= Aqua) med lite næringsstoffer i forhold til hva Essenza Aloe Vera kan by på!

Du vil ofte merke det på vår Essenza naturkosmetikk at de er svært drøye i bruk! De holder evig og tre dager, tar «aldri» slutt. Ihvertfall hvis du har en normal hud, er litt nøye med mengden og ikke minst når du merker hvordan hudtilstanden ofte blir svært mye bedre etter en kort tids bruk av Essenza. Og du derfor trenger enda mindre for å oppnå en kosmetisk virkning!

Legg f.eks. merke til Body- og Massasjelotion, Etterbarberingskrem, Eukalyptus Lotion, Collagen Kurkrem (som du dessuten får i en 75 ml krukke, ikke kun 50 ml som er vanlig i handelen!), Dusj- og Badeshampo, Dyprens Aloe Vera Unik Gelé og egentlig vel de allerfleste salvene, lotionene og ansiktskremene!?

Dessuten er våre priser alt tatt i betrakting og etter vår overbevisning gunstige, nesten billige i forhold til kvaliteten! Premium Quality!

5. Hudoljer og vitaminer gjør Essenza Aloe Vera enda bedre!

De allerfleste Essenza produkter inneholder dessuten mange godsaker som gjør deres kvalitet for huden din enda bedre: Jojobaolje, Saflorolje (fargetistel), Mandelolje, Druekjernolje er typiske hudoljer, velegnet for huden, ofte med egenskaper mot betennelser, bakterier, uttørring osv.

Naturlige (!) UV-filtre (som regel er UV-verdien kjemisk som trenger inn i huden!), som i vår Collagen Kurkrem, og Sol- og Værkrem, samt vitaminene A1 (retinol), B5 (panthenol) og E (tocopherol) gir våre produkter eksakt den egenskapen de skal ha til sitt formål – være seg dagkrem til normal hud, syk hud som psoriasis eller hva virkningen nå er.

Dette er de viktigste 5 grunnene til at vi kaller Essenza Premium Quality!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *