8 hudtip med Aloe Vera til sommeren 2020

Sol, varme, saltvann, støv, smuss og insektstikk. Vi nyter sommerdagene og huden vår tar støyten.

Kan du tenke deg noe bedre etter lange, aktive sommerdager som en forfriskende dusj – og mye god hudpleie, som gir deg en deilig følelse av renhet, sunnhet og velvære!?

I prinsippet kan vi varmt anbefale alle Essenza Aloe Vera produkter, alle er velegnet til sår, rød og kløende sommerhud, hvis du trener mye, er på lang vandring og er særlig aktiv, har vi mange spesielt egnede pleieprodukter til sporty folk. Eller til spesielt plaget hud.

Her får du 8 produkt-tips til mer vanlig bruk, når huden er vanlig strapasert.

Hudrens og forebyggende hudpleie

Det som gjør Essenza Aloe Vera (Premium Quality) unik, er at våre produkter aldri tetter igjen hudporene, men lar huden bokstavelig talt få puste (i ”billige”, oljebaserte produkter, legger oljen seg som en film utenpå).

Essenza Aloe Vera trekker dypt inn i huden, tilfører svært mye Aloe-næring, derav Premium Quality.

Bruk helst kaldere vann når du dusjer, huden irriteres da mindre. Etter mye svette, smuss, saltvann etc. er vår favoritt Essenza Helhetspeeling (71% Aloe Vera) med ørsmå mandelstykker (ikke salter som i billig scrub). Brukes på hele kroppen, særlig på svette, møkkete føtter. Har du brukt solkrem, fornyer du ansiktshuden og kroppshuden med en nydelig peeling!

Til daglig hudrens og hudpleie – når du tilfører fuktighet, næring til hudcellene og sånn motvirker tørr hud, rynker og uren hud – er vårt beste tips Essenza Dyprens med hele 90% Aloe Vera. En fantastisk og velgjørende ungdomseliksir. Nydelig til sår og kjempesmussete barnehud!

Til voksne Herrer som Damer, tilbyr Essenza Collagen Kurkrem (76%) hele 7 anti-aging innholdsstoffer, både UVA- og UVB-filtre, naturlige filtre (ikke kjemi som trenger ned i huden). Husk, 90% av aldring i huden skyldes sollyset (UV-stråler)! Fantastisk som nattkrem til regenerering og fornyelse av øvre hudskikt!

Apropos UV-stråler: i tillegg til solfaktor er det uttørring som er det store hudproblemet på varme dager, selv i overskyet vær. Essenza Sol- og Værkrem (60%) inneholder derfor spesielt utvalgte hudoljer som holder ekstra godt på hudens naturlige fuktighet, den er derfor vel så mye en VÆKREM som SOLKREM.

Her får du den beste Ole Brumm effekten, ja takk til begge deler!

Til såre, møkkete og svette føtter

På sommeren er ingen hudparti mer utsatt og plaget enn huden på føttene. Både fotsopp, fotlukt og mye støv irriterer huden – og eieren med gnagsår og kløe! Vi har noe imot det: Essenza Fotkrem (65%) med alldeles nydelig duftende, veldig frisk mentol!

Planteapotekets beste

Til hele kroppen, til regenerasjon og velvære, men også på sår og skrubbsår, kløe, utslag og solbrent hud, kunne ikke apotekeren ha anbefalt noe mer naturlig og hudvennlig:

Vårt yndlingsprodukt Body- og Massasjelotion (81%) med nydelig kukui-nøtteolje fra Hawaii, som bokstavelig talt smører kroppshuden deilig og myk, sunn & velgjørende! Nøytral duft, så elskes av alle i familien!

Og ikke minst vår bestselger og beste kvalitet: Aloe Vera UNIK GELE med 94% ren Aloe Vera gelé! Må vi si mer!? Les her om alt den er god for! ALOE VERA UNIK GELE i praktisk 100 ml tube til stranden, bilen og turen, samt 500 ml til hytta, hagen og apoteket på badet!

HUSK: Essenza Aloe Vera er spesielt drøye å bruke, takket være Premium Quality – holder kjempelenge når du bare trenger litt hver gang!

God sommer fra Ringebu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *